VIDEO De ce au avut zeci de dansatori capul bandajat la Super Bowl 2021

Cântărețul de muzică R&B, The Weeknd, este singurul artist care a cântat în spectacolul din pauza meciului de la Super Bowl 2021. Imediat după ce a coborât de pe scenă a continuat spectacolul pe întregul teren de fotbal, acolo unde i s-au alăturat zeci de dansatori cu capul bandajat și îmbrăcați în același model de costum.

Duminică, 7 februarie, a avut loc ediția cu numărul 55 a Super Bowl, eveniment ce s-a desfășurat, pentru a treia oară în istoria sa, pe stadionul Raymond James din orașul Tampa, Florida. The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye, a fost singurul artist care a făcut show în pauza reprizelor de meci, disputate între echipele de fotbal Tampa Bay și Kansas City Chiefs.

Câștigătorul a numeroase premii muzicale, inclusiv Grammy și Billboard, a cântat mai întâi pe scenă, apoi a coborât pe terenul de fotbal. Artistul a continuat povestea personajului său dintr-o serie de piese celebre. În mai multe videoclipuri, cum ar fi „Blinding Lights” și „After Hours”, personajul interpretat de cântăreț este un bărbat îmbrăcat într-un sacou roșu care își petrece nopțile prin barurile și străzile din Las Vegas.

În noiembrie anul trecut, la gala American Music Awards, a apărut el însuși cu capul bandajat interpretând melodia „Save your tears”.

Într-un interviu acordat pentru publicația Variety, The Weeknd a explicat că bandajul simbolizează „cultura absurdă și superficială a vedetelor de la Hollywood, care vor să se transforme pentru a fi pe placul celorlalți și pentru a fi validați”.

Super Bowl se referă la campionatul anual al Ligii Naționale de Fotbal (NFL) din America. La Super Bowl 2021, se estimează că au fost în jur de 25.000 de fani dintr-un total de aproape 66.000 de locuri disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...