VIDEO JENANT! Limbaj suburban al liderului AUR! Ce au declarat liderii USR pentru Puterea.ro

Aflat în vizită la Galați, liderul AUR George a avut un derapaj verbal grav la adresa USR în timp ce se saluta cu oamenii pe stradă.

Să nu votați cu USR-ul că sunt popo…ri ăia”, le-a spus el râzând unor tineri cu care a dat mâna după cum reiese dintr-un film. În momentul în care i s-a spus că e totuși video live, liderul AUR a replicat sec: ”Păi nu, asta le zic și lor”.

Contactat de Puterea.ro, acesta a refuzat să facă vreun comentariu. De cealaltă parte, liderul USR de la Camera Deputaților a declarat pentru PUterea.ro că USR nu va avea vreo reacție în acest moment, dar că se așteaptă ca electoratul să taxeze derapajele membrilor AUR.

1 COMENTARIU

  1. Poate George Simion vrea să integreze România în Uniunea Sovietică, la refacerea căreia observăm că tovarășul Putin lucrează din greu”
    Vă mai aduceți aminte! George Simion „Am renunțat la pensia specială! Îl provoc și pe Dacian Cioloș să renunțe și el. Dacian, renunți?”. Nu este clar la ce pensie specială a renunțat Simion din moment ce, în prezent, nu este în situația de a primi una. Este doar o altă falsă temă populistă cu care îi momește pe naivi și pe cetățenii mai puțin informați cărora le creează impresia că AUR este un partid care denunță privilegiile clasei politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...