VIDEO Marcel Ciolacu îi taie elanul lui Cîțu: Nu poate să fie premier!

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat astăzi că discuțiile în privința premierului trebuie finalizate. Liderul PSD a explicat că social-democrații vor veni cu propunere de premier și vor solicita ca, în mecanismul rotației, PSD să aibă prima tragere la funcția de premier. Ciolacu i-a transmis lui Florin Cîțu că nu poate să fie premier, din moment ce a fost demis prin moțiune de cenzură.

Mai mult ca sigur, azi vom avea finalizat programul de guvernare. O să-mi iau o anumită marjă de negociere de la colegii mei. Categoric PSD va avea un premier desemnat. Logic, din moment ce PSD a câștigat alegerile, este normal ca PSD să ceară premierul la prima rotație. De aici pleacă negocierile și cred că cel mai important este să nu iasă nimeni păcălit. Este normal să există poziții contradictorii, de aceea se și numesc negocieri. Eu sper ca astăzi să finalizăm aceste negocieri. Intrăm într-o normalitate și sunt ferm convins că și Florin Cîțu va înțelege această normalitate și va înțelege că nu poate să vină prim-ministru, după ce a fost demis prin moțiune de cenzură.”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, înaintea negocierilor cu PNL și UDMR: ‘Ar trebui să ne grăbim să finalizăm aceste discuții în ceea ce privește primul ministru’

Totodată, liderul PSD s-a declarat convins că astăzi se va finaliza discuțiile cu PNL și UDMR pe programul de guvernare.

Ne dorim o coaliție funcțională și cred că deja ar trebui să ne grăbim să finalizăm aceste discuții în ceea ce privește primul ministru. Mi-aș dori un program clar cu prioritățile și urgențele românilor din acest moment (…) și pe urmă un program de guvernare pe termen mediu până în 2024. Astăzi, mai mult ca sigur se va finaliza acest program de guvernare pe toate capitolele. Mai mult ca sigur PSD va face astăzi un Consiliu Național unde va decide primul ministru desemnat, dar cel mai important este să nu construim ceva fără să ținem cont de nimic. Trebuie să ținem cont de voința românilor. PSD a câștigat alegerile generale”, a spus Marcel Ciolacu.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Marcel Ciolacu îi taie elanul lui Cîțu: Nu poate să fie premier? Hahahahahahahaaaa Trezirea mafiei PSD-te este una al naibii de ticăloase.
    PSD a decimat poporul român ani la rând fără nici cea mai mică problemă. In viitorul apropiat chiar și tov. Johannis va fi înlăturat de la putere într-un mod josnic şi judecat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole