VIDEO Scandal de proporții. Primarul Radu Mihaiu a intrat însoțit în Biroul Electoral al Sectorului 2

Publicat: 10 iun. 2024, 22:27, de Cezar Andrei, în Exclusive , ? cititori
VIDEO Scandal de proporții. Primarul Radu Mihaiu a intrat însoțit în Biroul Electoral al Sectorului 2
sursa: puterea.ro

Scandal de proporții, după ce primarul Radu Mihaiu a intrat însoțit în Biroul Electoral al Sectorului 2. În tot acest timp, contracandidatul său, Rares Hopincă, a fost ținut afară de jandarmi. Noul edil susține că adversarul său exercita presiune asupra membrilor repsonsabili de centralizarea voturilor.

Scandal la Biroul Electoral al Sectorului 2

Scandal în fața Biroul Electoral al Sectorului 2, după ce primarul Radu Mihaiu a intrat în Biroul Electoral al Sectorului 2. În timp ce acestuia i-a fost permis accesul însoțit, noul edil, Rareș Hopincă, a fost ținut cu forța la poartă de către jandarmi.

Câștigătorul alegerilor locale acuză că al său contracandidat a profitat de faptul că a putut intra în BES și a influențat activitatea membrilor din comisie.

Rareș Hopincă susține că procesul de numărare al voturilor ar trebui să fie unul corect, clar, fără intervenții. Consideră că situația este una frauduloasă pentru procesul electoral, ca în cazul lui Clotilde Armand, în anul 2020.

„Actualul primar al Sectorului 2 intră în interiorul Biroului Electoral, exercită presiune asupra membrilor biroului și, evident, în momentul în care și restul candidaților vor să intre, să vadă ce face, pentru a asigura un proces transparent, se pare că nu suntem lăsați. Nu am vrea să se repete același episod realizat de Clotilde Armand în 2020”, declară noul primar.

După lungi insistențe, noul primar a reușit să intre în BES. Cetățenii s-au adunat în fața clădirii și îi cer fostului primar să iasă afară și să le dea explicații pentru situația pe care a provocat-o.

„Să iasă afară, să vorbească cu noi, cetățenii, că a pierdut alegerile”, strigă, revoltat, un cetățean.

„Cu ce drept sunt ei acolo?”, a precizat alt alegător.

La scurt timp după începutul scandalului, a sosit la fața locului și senatoarea liberală Monica Anisie.

Radu Mihaiu a ieșit din sediul BES și s-a plimbat sfidător prin fața cetățenilor care s-au adunat să îl apostrofeze.

Mihaiu și-a adus agitatorii la BES iar lucrurile au început să degenereze.