VIDEO Un deputat PSD îi amenință pe Arafat și Tătaru! Adrian Solomon a devenit cunoscut pentru scandalul de la un fast-food din Capitală

Deputatul PSD, Adrian Solomon, a afirmat că Raed Arafat și Nelu Tătaru vor ajunge la închisoare pentru măsurile luate în pandemie. Declarațiile extrem de dure au fost făcute într-o ședință a Consiliului Local Bârlad. În 2020, Solomon a provocat un scandal, într-un restaurant fast-food din Capitală.

Înregistrarea ședinței Consiliului Local Bârlad a fost difuzată de presa locală. Se pot auzi declarațiile deputatului Adrian Solomon.

„Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta, fiți liniștită! Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali! O să aduceți spitalul în faliment, o să vedeți!”, a spus deputatul, la minutul 9.26 al înregistrării.

Supărarea lui Solomon, cauzată de spitalul din Bârlad

Reacția lui Adrian Solomon vine după presupuse greșeli de raportare făcute de managementul spitalului din Bârlad, relatează Vremea Nouă. În această vară, managerul a angajat spitalul la un număr record de pacienți pentru valul IV al pandemiei, deși Ministerul Sănătății nu a mai cerut înființarea spitalelor suport Covid.

În 2020, Solomon a provocat scandal într-un fast-food din Capitală

În urmă cu un an, doi deputaţi PSD au intrat, după miezul nopţii, într-un restaurant fast food din centrul vechi, fără mască de protecţie. Este vorba de Adrian Solomon și Irinel Stativă. Când li s-a cerut să pună masca, cei doi au devenit recalcitranţi.

”Măi, Mustafa! Arată-mi că lucrezi legal în România. Nu ți-e rușine, băi, panaramă de om?”, i s-a adresat Solomon casierului de origine turcă.

În aceste condiţii a fost chemată poliţia care a anunţat că i-a amendat pe parlamentari cu peste 3000 de lei fiecare. Ulterior, s-a autosesizat și CNCD pentru discriminarea cetățeanului turc de la fast-food.

„Bun, poate nu este cea mai bună formulă de politețe pe care o puteam folosi, poate că este o formulă de adresare mai puțin elegantă. Dar acest lucru nu ține de discriminare”, se justifica, în 2020, Solomon.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole