VIDEO – USR îl cheamă pe Florin Roman la Ora Guvernului. Cum va conduce un plagiator Cercetarea, Inovarea și Digitalizarea din România

USR îl cheamă pe ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Roman, la Ora Guvernului, luni, 20 decembrie 2021, pentru a da explicații cu privire la acuzațiile de plagiat care i se aduc.

Cercetarea și digitalizarea României au încăput, odată cu învestirea noului guvern, pe mâinile unui plagiator. Florin Roman şi-a plagiat lucrarea de masterat şi a minţit că a scris o carte, iar PNL și PSD susțin un plagiator în funcția de ministru.
Florin Roman și-a trecut în CV lucrarea „Teoria sistemelor informaţionale”, însă aceasta nu poate fi găsită nici la editură, nici la Biblioteca Naţională.

Florin Roman a declarat că el n-a ajuns „ministru la beletristică și nu e cel mai important lucru”. Totodată, el a afirmat că este un avantaj că nu are „legătură cu acel domeniu”.

„Ştim cu toţii discuţia din spaţiul public privind plagiatul domnului Roman. Din punctul nostru de vedere, dânsul nu are ce căuta în fruntea acelui minister. Ar fi trebuit demis în secunda doi de către premierul Ciucă şi, din punctul nostru de vedere, Klaus Iohannis ar fi trebuit să aibă un cuvânt de spus în momentul în care Florin Roman a fost propus ministru”, a declarat vicepreședintele USR Ionuț Moșteanu în conferința de presă susținută după ședința Biroului Național USR de luni.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole