Vijelii și grindină în toată țara! Alertă meteo de vreme rea

Meteorologii au emis joi o alertă de vreme rea pentru toată țara, care va fi în vigoare până vineri seară. Alerta intră în vigoare joi, începând cu ora 10:00 și se va încheia vineri, la ora 21:00.  

Sunt anunțate averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină.

Aceste fenomene se vor semnala joi, îndeosebi în sudul, vestul, nord-vestul și local în centrul teritoriului. Vineri, ele vor afecta cu precădere jumătatea de nord a țării. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 -20 l/mp și, pe arii restrânse, 25 – 35 l/mp.

Vremea în București

Potrivit prognozei speciale emise pentru București, cerul va fi joi înnorat, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va atinge 21 de grade Celsius.

Seara și noaptea se anunță posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu aspect de vijelie. Cantitățile de apă vor putea depăși 10 l/mp. Temperatura minimă se va situa între 10 -12 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...