Vindecată de mai bine de o sută de tumori

Miofibromatoză infantilă în forma cea mai gravă. Ăsta a fost diagnosticul pe care l-a primit la naștere Rachael Young din Marea Britanie. Avea, adică, peste o sută de tumori benigne pe tot corpul, inclusiv una foarte periculoasă în inimă.

Unele erau mai mici, dar altele erau foarte mari. Medicii din Cambridge, de la spitalul Addenbrooke, unde familia a ajuns după naștere, nu i-au dat șanse de supraviețuire. Pentru că, da, tumorile erau benigne, dar boala era cruntă din cauza faptului că avea îngrozitor de multe!

I-au avertizat pe părinți că fetița, din clipă în clipă, se poate stinge. Totuși, au început chimioterapia. Și asta foarte repede de la venirea pe lume a copilei. Trecea zi după zi și, pe de-o parte, personalul medical se aștepta ca Rachael să moară, în timp ce, pe de altă parte, familia, care fusese șocată să afle un așa diagnostic, se ruga de o minune.

A trecut, astfel, un an și jumătate. Și, nu doar că fetița n-a murit, dar s-a și vindecat. Tumorile, toate benigne, însă, mult prea multe și unele în poziții periculoase, au dispărut. Potrivit declarației mamei, posibilitatea unei recidive ar fi minimă.

„Acum avem speranță într-un viitor pe care nu credeam că îl vom avea. A fost greu pentru ea, că a fost hrănită multă vreme numai cu sonda. Dar suntem mândri că a luptat pentru viața ei de la o vârstă așa de fragedă. Tumorile au dispărut. Pare că nu vor recidiva. Facem control la fiecare trei luni.” – a explicat Katie, mama lui Rachael, pentru The Mirror.

Întâmplarea, miracolul, ce-o fi, este fără explicație și pentru medici. Ei, după cum le-au explicat părinților lui Rachael, nu au mai avut niciodată un astfel de caz. Și nici n-am mai văzut vreodată, în multe zeci de ani, o astfel de vindecare spectaculoasă. Probabil că, unde nu mai pot medicii, intervine Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...