Violență în rândul minorilor: adolescentă de 16 ani, agresată de o alta de 13 ani

Publicat: 08 sept. 2020, 10:50, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Violență în rândul minorilor: adolescentă de 16 ani, agresată de o alta de 13 ani

Polițiștii hunedoreni s-au sesizat din oficiu după ce în spațiul public a apărut o filmare în care o adolescentă de 16 ani era agresată de o copilă în vârstă de 13 ani. Incidentul s-a petrecut în municipiul Deva în prezența mai multor martori care nu au intervenit deloc.

”În data de 07.09.2020, în urma unei postari pe o reţea de socializare a unui mesaj şi a unei filmări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezenţa mai multor martori (adolescenţi) o minoră în vârstă de 16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Imaginile care arată un nou caz de violență în rândul minorilor au fost publicate pe Facebook în data de 6 septembrie.

”Deva, un oraş liniştit unde lumea relativ duce o viaţă cât de cât decentă, cu mici scântei. Acum înainte de alegeri, se trezeşte o mică smardoaica să facă ea legea pe zonă! Nu se poate atâta nesimţire şi nepăsare din partea celorlalţi care doar au filmat fără să intervină (“prieteni”). Trebuie oprit acest bulling ce e din ce în ce tot mai mare şi ajunge la un nivel foarte ridicat. Nu cred că aşa aţi fost învăţaţi acasă de către părinţii voştri, atât sper, şi sincer lucrurile acestea nu trebuie lăsate la voia întâmplării . Poliţia în momentul de faţă chiar ar trebui să se autosesizeze şi sa îşi facă datoria. Aş aprecia să distribuiti acest video dacă domnişoara a vrut sa fie vedetă şi şmecheră să fie atunci”. este mesajul asocial filmării.

Recent în spațiul public a apărut o altă filmare în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut o copilă de 13 ani. Părinții fetelor au fost amendați cu câte 500 de lei, iar tânăra de 14 ani a fost reținută de poliț