Violențe la Babadag: Un bărbat a murit și doi au fost răniți

Publicat: 07 feb. 2021, 10:15, de Aurel Drăgan, în Orașul meu , ? cititori
Violențe la Babadag: Un bărbat a murit și doi au fost răniți

Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi, sâmbătă seara, şi au fost transportaţi la spital, după un conflict spontan apărut în oraşul Babadag în care au fost implicate şapte persoane, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Cei şapte bărbaţi, cu vârste între 16 şi 52 de ani, se aflau pe strada 1 Decembrie 1918 când a izbucnit conflictul între ei.

„În urma conflictului, au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din oraşul Babadag şi rănirea altor doi bărbaţi, de 22 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate, care ulterior au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a menţionat IPJ.

În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul şi dispunerea de măsuri legale în consecinţă.

Potrivit sursei, pentru prevenirea escaladării conflictului, la faţa locului au fost prezenţi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Tulcea şi jandarmi, zona fiind monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.