Viorica Dăncilă a fost angajată consilieră a guvernatorului BNR, Mugur Isărescu

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a fost angajată la Banca Națională a României, în echipa lui Mugur Isărescu.

Conform G4Media, social-democrata este viitorul consilier pe strategie al guvernatorului BNR și ar urma să înceapă treaba pe 1 iunie.

Viorica Dăncilă va fi consilier de Strategie de Sustenabilitate și Energie Verde, în cadrul Băncii Naționale a României. Social-democrata a fost angajată în 15 mai.

Pentru a se angaja în corpul consilierilor, din care mai fac parte circa 20 de persoane, Dăncilă a depus un dosar și a susținut un interviu.

 Viorica Dăncilă a ocupat funcția de premier al României de la 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019.

Mai multe articole...

3 COMENTARII

  1. Dar acest Isarescu Mugur pensionar cu drepturi depline cand „va fi lasat la vatra”? Adica pivnicer la crama lui! NUmai rele va face in aceasta perioada, dovada angajarea acestei asa zise „consiliere”! Chiar nu poate nimeni din Romania sa-l trimita la pensie?

  2. turnătorul și trădătorul de țară Isărescu trebuie scos în suturi din BNR.acest bandit in cardesenie cu bancile-ing bank,rf Bank a făcut speculație pe curs și în mod artificial a devalorizat leul in raport cu euro .cursul normal ar trebui sa fie 4,7 – 4,75un leu pentru un euro.in plină pandemie acest bandit a devalorizat leul .asta și cu Orban sunt cele mai toxice personaje din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole