Viscolul a blocat circulația pe mai multe drumuri naționale și o autostradă

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse a decis, împreună cu Poliţia Rutieră, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis închiderea a trei drumuri naționale și a unei porțiuni din autostradă.

Începând cu ora 0 s-a închis circulaţia pe DN 2 (Mărăcineni – Focşani) km 147+000 – km 152+430, DN 22 (Râmnicu Sărat – Grădiştea) km 2+000 – km 30+000, DN 2B (Buzău – Vizireni, limită judeţ Brăila) km 9+000 – km 38+731, pe raza judeţului Buzău. Compania a anunţat ulterior şi închiderea autostrăzii A1 intre Cunţa şi Boiţa.

Ulterior au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN2C (km 0+000 – km 48+000) Costești – limita cu județul Ialomița (Tovărășia).

Autorităţile fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...