Vlad Chiricheş, indisponibil pentru partidele cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor. Jucătorul convocat de urgență

Publicat: 19 sept. 2022, 18:27, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Vlad Chiricheş, indisponibil pentru partidele cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor. Jucătorul convocat de urgență

Fundaşul echipei Universitatea Craiova, Bogdan Mitrea a fost convocat la echipa naţională după ce Vlad Chiricheş a devenit indisponibil pentru partidele cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor în urma accidentării suferite duminică.

Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020.

După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheş la echipa de club, staff-ul naţionalei a decis să îl cheme pe fundaşul Universităţii Craiova, Bogdan Mitrea. Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa naţională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020„, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie de la ora 21:45, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar partida cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti. Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament.