Vlad Piedone candidează la Primăria Sectorului 5

Publicat: 25 feb. 2024, 21:10, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Vlad Piedone candidează la Primăria Sectorului 5

Într-o mișcare surprinzătoare, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat, în cadrul emisiunii „Selectiv” de la postul de televiziune B1 TV, că fiul său, Vlad Popescu Piedone, va candida oficial la Primăria Sectorului 5. Această decizie vine în contextul în care Cristian Popescu Piedone își propune să candideze la Primăria Capitalei din partea PUSL.

„La Sectorul 5, va candida și îl voi susține cu toată ființa pe fiul meu – Vlad Popescu Piedone! Eu nu mai am încredere în nimeni, iar cetățenii vor înțelege! Vlad va continua toate proiectele. Pot să mă duc în gard și să nu câștig Primăria Generală. Vlad va câștiga cu siguranță Primăria Sectorului 5, iar eu îl voi ajuta din calitatea de consilier personal”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în emisiune.

Cristian Popescu Piedone a subliniat că decizia de a-l susține pe fiul său la Primăria Sectorului 5 vine din lipsa încrederii în alte persoane și din dorința de a asigura continuitatea proiectelor în sectorul respectiv.

„Eu am încredere în Vlad și sunt convins că va face o treabă excelentă. El va prelua ștafeta și va continua să lucreze pentru binele comunității din Sectorul 5”, a adăugat Piedone.

Această mutare politică aduce un element nou în competiția pentru Primăria Sectorului 5 și va genera interesul opiniei publice în privința dinamicii și evoluției politice în sectorul respectiv, în perioada următoare.