Vlad Popescu Piedone lansează un apel pentru o campanie electorală bazată pe dezvoltare și respect în Sectorul 5

Publicat: 13 mai 2024, 13:53, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Vlad Popescu Piedone lansează un apel pentru o campanie electorală bazată pe dezvoltare și respect în Sectorul 5
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Popescu Piedone, candidatul Partidului Unității și Solidarității Locale (PUSL) la Primăria Sectorului 5, a făcut un apel către locuitorii sectorului și contracandidații săi în cadrul unei întâlniri publice emoționante. În discursul său, el a subliniat necesitatea unei campanii bazate pe dezvoltare și liniște, respingând circul politic și atacurile personale.

Popescu Piedone a declarat că intenționează să continue munca începută de tatăl său și să ducă mai departe dezvoltarea sectorului. Acesta a promis elaborarea unor noi proiecte pentru bunăstarea și confortul locuitorilor, subliniind că va lupta pentru problemele cetățenilor, nu pentru aspectele personale ale contracandidaților.

Într-o notă de respect și angajament față de comunitate, el a subliniat că va continua să se concentreze pe fapte, nu pe vorbe goale, și a încurajat cetățenii să se implice activ în procesul electoral.

Popescu Piedone și-a exprimat recunoștința față de sprijinul primit din partea locuitorilor sectorului și și-a reafirmat promisiunea de a nu-i dezamăgi niciodată. El a subliniat că va conduce o campanie bazată pe respect și că va continua să fie prezent pe teren, discutând și colaborând cu cetățenii pentru a face Sectorul 5 un loc mai bun pentru toți.

În încheierea discursului său, Vlad Popescu Piedone și-a exprimat încrederea că, indiferent de rezultatul alegerilor din 9 iunie, locuitorii sectorului vor rămâne uniți și că, împreună, pot continua să își dezvolte comunitatea.