Vlad Voiculescu: Am cerut o situație cu managerii din spitale

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri, la una dintre primele apariții după numirea la ministru, că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică şi consideră că la Ministerul Sănătăţii trebuie construită o echipă „puternică”.

„Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţi în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe. La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii, care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte”, a spus Vlad Voiculescu la Digi 24.

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care sunt numiţi managerii de spitale, Vlad Voiculescu a răspuns: „Nu este în regulă, dacă mă întrebaţi. Am cerut o situaţie”. 

3 COMENTARII

  1. La câți bani s-au băgat în voi, în salariile voastre,mai vreți și 100 Ron pe oră că faceți vaccin, adică că vă faceți treaba!salariile le aveți pe 2022! așa,că retorică, dacă și poliția ar fi plătită la procese-verbale sau dosare!?!sau, și mai bine ,jandarmii la câte bastoane dau,cum ar fi!?! că în ordine de idei este idem și la fel!?!politicieni abjecți, parcă ați fi nevertebrate,nu primate, că ar însemna să jignesc maimuțele!

  2. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu începe sa devina tot mai enervant si mai prostănac pe zi ce trece, credem ca actuala situația îl depășește.
    Vlad Voiculescu: Am cerut o situație cu managerii din spitale? Vorbește serios acest ministru? Tehnologia iți este la îndemâna tinere, fie el pe calculator, laptop, tableta, telefon, s.a.m.d. Important este sa te așezi calm la o masa si sa începi sa muncești cu adevarat, sa-ti folosești creierul la maxim, inteligenta si priceperea in tehnologie, informația pe care o dorești este la un click distanta iar rezolvarea problemelor poate sa dureze pentru tine circa 30 min sa ajungă la cel mult 120 min distanta. ( Skype te poate salva de la orice plasare anevoioasa )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...