Vlad Voiculescu anunță sancțiuni pentru vaccinarea persoanelor fără drept

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunțat, vineri, că vor fi impuse sancțiuni pentru responsabilii centrelor de vaccinare care vor folosi doze de vaccin pentru persoane care nu se încadrează în această etapă.

„De săptămâna viitoare vom avea şi sancţiuni foarte clare, în primul rând pentru cei care se găsesc dintr-odată fie generoşi, fie cu rost de business într-un loc anume. Dacă cineva va binevoi să facă vaccinul, dacă un coordonator al unui centru de vaccinare va binevoi să ia un vaccin care ar trebui să meargă către o persoană vârstnică, sau către o persoană cu boală cronică sau către o persoană care are cu adevărat nevoie ca să vaccineze un amic, un vecin sau mai ştiu eu pe cine, va trebui să plătească pentru asta şi suma va trebui să fie una de care să-şi aducă aminte fără bucurie”, a afirmat Vlad Voiculescu, la Digi24.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că şi dacă ar fi inclus în etapa a doua de vaccinare doar persoane vârstnice şi cu boli cronice „poate că ar fi existat destui nesimţiţi care ar fi spus că sunt foarte bolnavi” doar pentru a primi vaccinul.

1 COMENTARIU

  1. Daca in lista de prioritati sunt mai putine persoane decat dozele, este firesc sa fie vaccinate alte persoane in continuare, caci nu se pot arunca vaccinurile. Avem ministri cu o logica de doi lei. Una este realitatea din birou si alta din teren. Asa a fost la Giurgiu si Radauti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...