Vladimir Putin, despre Metavers: „Nu merită să te refugiezi acolo”!

Publicat: 22 dec. 2021, 21:30, de Eliza Popa, în Internațional , ? cititori
Vladimir Putin, despre Metavers: „Nu merită să te refugiezi acolo”!

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a spus că nu are timp pentru internet, așa că nu îl folosește niciodată. El a vorbit despre acest lucru la congresul Uniunii Industriașilor și Antreprenorilor din Rusia.

Potrivit Gazeta.ru, Putin a specificat „Nu am timp să mă uit acolo”. Anterior, președintele rus a spus că bullying-ul este rezultatul comportamentului pe care rețelele sociale îl impun oamenilor. Potrivit acestuia, parlamentele țărilor occidentale discută problema influenței negative a rețelelor sociale asupra formării conștiinței tinerilor, și spune că Rusia ar trebui să facă acest lucru. Președintele le-a mai cerut rușilor „să nu evadeze din realitate în Metavers”, subliniind că este necesar să se folosească capacitățile metaversului pentru comunicare și studiu, „dar nu merită să te refugiezi acolo, fugind din lumea reală”.

De asemenea, Putin a vorbit despre posibilitatea ca inteligența artificială să obțină capacitatea de a empatiza. Potrivit acestuia, este greu de imaginat că inteligența artificială ar putea empatiza cu cineva, „să aibă suflet, cum se spune”!