Voiculescu a anunțat că Violeta Vijulie nu va mai conduce ANFP, după ce aceasta l-a criticat

Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, nu îi place să fie criticat. Mai exact, el a anunțat că Violeta Vijulie, șefa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, va fi eliberată din funcție.

Violeta Vijulie a intervenit în conflictul pe care îl are Emil Boc, primarul Clujului, cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Aceasta spune că Nelu Tătaru ar trebui să revină la minister.

„Când am citit, părea un schimb de replici destul de echilibrat, totuși, primarul Boc se evidenția prin claritate și argumentație.

Când am ascultat înregistrarea, m-am îngrozit, pur si simplu cum ministrul sănătătii ia în derâdere procesul de vaccinare, dar și faptul că a aruncat în OUG prevederea ca banii pentru centre trebuie să fie asigurați de primari, făra ca asta să fie legal și fără să existe posibilitatea ca toți primarii să poată face asta, chiar cu riscuri mari. (…) Dr. Nelu Tătaru ar trebui să revină la minister”, a scris Violeta Vijulie duminică pe pagina sa de Facebook, după ce primarul Boc l-a criticat pe ministrul Voiculescu.

Întrebat la Antena 3 de ce este atacat de liberali, Voiculescu a spus că ar fi un scop politic intern, însă nu a dorit să îl comenteze. Cât despre comentariul său referitor la Nelu Tătaru, Vlad Voiculescu a spus că aceasta ar trebui să știe că ea urmează să fie schimbată din funcție.

„E opinia ei. Dar cred că mai repede dânsa va fi schimbată din funcție. Nu e o amenințare, e ceea ce știu eu”, a comentat Vlad Voiculescu.

La insistențele moderatorului, Voiculescu a adăugat că din informațiile sale, „instituția pe care o conduce Vijulie, nu va mai fi condusă de aceeași persoană”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...