Volodimir Zelenski a fost în România, în cel mai mare secret

Publicat: 12 apr. 2024, 19:30, de Filon Stan, în ACTUALITATE , ? cititori
Volodimir Zelenski a fost în România, în cel mai mare secret
Volodimir Zelenski a fost in Romania, in cel mai mare secret

Volodimir Zelenski a fost în România pentru câteva ore. Președintele Ucrainei a participat la summitul Summitului Inițiativei celor Trei Mări (I3M) care a avut loc la Vilnius, în Lituania, de unde a aterizat la noi în țară.

Așadar, Volodimir Zelenski a avut joi seară o escală secretă în România. Președintele Ucrainei a aterizat în cel mai mare secret pe aeroportul din Suceava, fără ca personalul aeroportuar să știe cine se află la bord.

Volodimir Zelenski a fost în România

Zelenski a aterizat la Suceava după ce a participat la Summitului Inițiativei celor Trei Mări (I3M) care a avut loc la Vilnius, în Lituania, acolo unde a avut o discuție și cu președintele României, Klaus Iohannis.

La scurt timp după ce a aterizat la Suceava, Volodimir Zelenski a tranzitat județul, spre Ucraina, însoțit de data aceasta de alai mare.

A fost preluat de o coloană oficială care a tranzitat județul Suceava spre punctul de trecere al frontierei de la Siret, de unde președintele ucrainean s-a îndreptat spre Kiev. Coloana oficială era formată din echipaje de poliție, mașini cu forțe de ordine și din cadrul serviciilor speciale, ambulanțe și mașini ale oficialilor ucraineni, scrie Monitorul de Suceava.