Volodomir Zelenski, în pericol. Un grup de elită de mercenari ruși a încercat, din nou, să îl ucidă

Un grup de elită de mercenari ruși a intrat în Ucraina pentru a încerca, din nou, să-l asasineze pe președintele Volodomir Zelenski, precum și pe cel care este acum mâna dreaptă a lui, a avertizat recent armata Ucrainei.

„Un alt grup de militanți în legătură cu legături la Evgheni Prigojin, un propagandist rus apropiat de Putin și proprietar [al grupării Wagner], a început să sosească astăzi în Ucraina”, a scris Ministerul Apărării al Ucrainei pe Twitter, potrivit New York Post.

„Sarcina principală a criminalilor este să elimine conducerea militară și politică de vârf a Ucrainei”, afirmă ocicialii ucraineni.

Zelenski, în vârstă de 44 de ani, a susținut întotdeauna că este ținta numărul unu a Rusiei – iar familia sa a doua – și că ar fi supraviețuit până acum mai multor tentative de asasinat, a declarat unul dintre consilierii săi principali la începutul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...