Voluntarii români continuă să salveze vieți în Turcia! Imagini în exclusivitate din timpul misiunilor

Echipa noastră de salvatori din Turcia a scos azi o persoană prinsă sub dărâmături și a făcut eforturi mari să extragă o alta. Puterea vă prezintă în exclusivitate momente din intervenția voluntarilor români.

Pe parcusul nopții, echipei RO-USAR i-a fost repartizată o nouă zonă de intervenție în partea de Nord-Vest a orașului Antakya, iar în urma acțiunilor de căutare desfășurate a fost identificată 1 persoană de sex masculin, de aproximativ 40 ani, cu un membru inferior prins sub o grindă de beton. Victima a fost recuperată în viață, în jurul orei 05.45 (ora locală). În această locație au mai fost identificate, până în prezent, încă 2 persoane decedate.

În timpul zilei de azi salvatorii români au executat o altă misiune, în aceeași zonă, pentru extragerea unei persoane de sex masculin, de aproximativ 16 ani, prinsă sub elemente de construcție prăbușite. Membrii echipajului execută manevre pentru realizarea unui culoar de pătrundere către victimă.

Din informațiile primite, în această locație ar fi cel puțin 2 persoane decedate.

Salvatorii români se află în permanentă legătură cu autoritățile turce, reprezentanții AFAD (Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență) fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acțiune a intervenției echipelor venite în sprijin.

Imaginile sunt din timpul misiunii de azi noapte:

Ieri, echipa de salvatori a reușit să extragă șase persoane aflate în viață.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole