Vreme instabilă, vineri, cu ploi și vijelii. Maxime de 28 de grade

Vremea rămâne ușor instabilă, vineri, cu temperaturi maxime de până la 28 de grade, însă vom avea parte și de ploi și vijelii, în anumite regiuni ale țării.

După-amiaza și seara, sunt prognozate averse însoțite de descărcări electrice în zona montană, local în jumătatea de sud-vest a țării, în timp ce pentru restul țării, acestea vor fi mai restrânse. Vor fi condiții de grindină, izolat, iar cantitățile de apă mai însemnate, până la 20 l/mp, potrivit Realitatea.net.

În zona montană înaltă, precum și în regiunile sud-estice, vântul va prezenta ușoare intensificări în timpul zilei, inclusiv în timpul averselor, în general cu viteze de 40…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul 20 – 28 de grade.

În Capitală, vremea se va încălzi, dar sunt condiții de ploaie și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe parcursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 25…27 de grade.

Vremea va fi instabilă și la munte. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice, în partea a doua a zilei și seara, fiind semnalate condiții de grindină, izolat.

În același timp, la mare, se anunță o vreme caldă cu maxime între 21 şi 24 de grade. După-amiaza și seara cerul vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 16 și 18 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...