Vreți să dormiți într-un club? Se poate la București, iar animalele de companie sunt permise!

Celebrul club Expirat din Capitală se transformă, temporar, într-un apartament ce poate fi închiriat pe platforma Airbnb. Prin urmare, dacă vreți să dormiți o noapte într-un club, o puteți face la București!

Staff-ul a amenajat locul de la Halele Carol: a instalat lumini și a pus canapele.Pentru a închiria acest spațiu timp de o noapte trebuie să scoateți din buzunar 8.760 de lei. 7.500 reprezintă cazarea, iar 1.260 lei reprezintă taxa de servicii percepută de platforma unde este postat anunțul. Clubul reamenajat poate găzdui 10 oaspeți, are un dormitor și 5 băi. Există 4 canapele și o saltea de podea, iar animalele de companie sunt permise.

Dacă n-am fi fost venue, sigur am fi fost un loft

Dacă tot stăm degeaba de nici nu mai știm când și nici pentru cât timp de acum încolo. Dacă tot concerte nu, petreceri nu, băută seara nu. Dacă tot avem o sală prea încăpătoare pentru orice am avea voie să facem, uite că v-o dăm vouă să vă bucurați de ea. Și să vă faceți pe bune a doua casă la noi, dacă tot faceți casă bună cu Expirat”, anunță clubul pe pagina de Facebook. „Am mobilat, am luminat, am pus canapele și am făcut să fie cald și confortabil și cool. Că prea am zis de multe ori că dacă n-am fi fost venue, sigur am fi fost un loft într-o mansarda din New York. Adică l-am făcut numai bun de dat o noapte la închiriat. Să vi se mai satisfacă din poftele puse în cui în perioada asta și să duceți oamenii altundeva decât la voi acasă (știm cât e de nasol să stai să faci curat după)”, se mai arată în postare.

Se poate însă și invers, respectiv transformarea hotelutilor în cluburi de noapte. La Bruxelles încă de anul trecut unii întreprinzători inventivi au venit cu o idee originală: transformarea camerelor de hotel în mini-cluburi de noapte Atfel, într-o banală cameră de hotel, patul din mijloc dispare și e înlocuit cu un ring de dans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...