Weekend pe schi pe toate pârtiile din Poiana Brașov

Sâmbătă se deschid toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brașov și începe amenajarea „S”-ului mare, legătura dintre pârtia Lupului superior şi Lupului inferior, anunță Primăria Brașov.

Au fost amenajate şi ultimele pârtii de pe masivul Postăvarul: Subteleferic, Stâna şi Zidul mic, așa că se poate schia pe toate pârtiile din masiv, de la cele pentru începători, la cele negre.

„Domeniul schiabil este cu adevărat în plin sezon. De mâine (n.r. sâmbătă) schiorii şi snowboarderii experimentaţi, care vor să se bucure de o pârtie omologată pentru competiţii internaţionale, au la dispoziţie pârtia Subteleferic. Totodată, le pregătim iubitorilor sporturilor de iarnă încă o surpriză: începem amenajarea ‘S’-ului mare, una dintre zonele foarte greu de pregătit din cauza pantei foarte accentuate şi care nu poate fi deschisă în fiecare an. Sper ca schiorii experimentaţi să se bucure, pe lângă pârtiile de competiţie, şi de un parcurs care le testează cu adevărat abilităţile”, a precizat primarul Allen Coliban, într-un comunicat.

Instalaţiile de transport pe cablu care funcţionează sunt: telecabinele Capra Neagră şi Kanzel, telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiurile Ruia, Bradul şi Stadion. Ultima urcare cu telegondola va fi la ora 17.00, iar telescaunul Ruia va funcţiona până la 16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...