WhatsApp încearcă din nou actualizarea politicii de confidențialitate, după numeroase controverse stârnite în rândul utilizatorilor

WhatsApp, serviciul de mesagerie al Facebook, a decis că va continua actualizarea controversată a politicilor de confidențialitate și le va permite utilizatorilor să citească termenii şi condiţiile în propriul ritm, afișând un banner cu informaţii suplimentare.

Decizia vine în urma controverselor din ianuarie, când mai mulți utilizatori ai WhatsApp s-au declarat nemulțumiți de faptul că datele lor personale vor fi partajate cu Facebook.

Deși reprezentații aplicației asigurau faptul că mesajele de pe WhatsApp vor fi în continuare protejate folosind principiul de criptare „end-to-end” şi nici Facebook, nici WhatsApp nu vor avea posibilitatea de a vedea aceste mesaje private, utilizatorii au decis să „bombardeze” aplicații inamice, precum Telegram sau Signal.

Ce planuri are WhatsApp

WhatsApp a revenit, anunţând joi că va amâna lansarea noii politici pentru luna mai, insistând că actualizarea vizează să faciliteze comunicarea cu mediul de afaceri şi nu afectează conversaţiile personale.

De asemena, într-o postare pe blog, WhatsApp a afirmat că va începe să le reamintească utilizatorilor să citească şi să accepte actualizările, pentru a putea folosi în continuare platforma.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...