YouTube: Preafericitul Părinte Patriarh Daniel l-a detronat pe Tzancă Uraganu

Investigaţia Recorder, „Clanul Marelui Alb”, în care jurnalistul Victor Ilie dezvăluie modul în care sunt cheltuiţi banii publici de către Biserica Ortodoxă Română la construcţia de biserici, a ajuns, după numai o zi, pe primul loc în trendingul platformei YouTube, cu peste 1,5 milioane de vizualizări.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel tocmai l-a detronat pe Tzancă Uraganu şi este number one în trendingul YouTube. Desigur, meritele toate merg în Dealul Patriarhiei, dar nu pot să nu consemnez că pentru prima dată în istoria ţării noastre un material jurnalistic învinge manelele la popularitate pe YouTube”, a scris pe Facebook colegul lui Victor Ilie de la Recorder, Alex Nedea. 

Pe locul doi în trending se află cântăreţii de manele Tzanca Uraganu şi Costel Biju, cu piesa „Ea dă moda”, care a strâns, în cinci zile, 1,6 milioane de vizualizări. Pe locul trei în trending se află un alt reportaj video semnat de Recorder – Aşa arată un dezastru sanitar – de 16 minute, realizat la secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar din Bucureşti. Materialul avea joi la prânz aproape un milion de vizualizări.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole