Zbor pentru Ucraina!

În fața situației dramatice legate de războiul în desfășurare din Ucraina, Asociația Românilor din Italia în colaborare cu Fly Roma și Salvamme organizează duminică 13 martie 2022 de la ora 11:00 pe aerodromul Fly Roma o strângere de fonduri.

Veniturile vor fi dedicate transportului și logisticii ajutorului umanitar pentru Ucraina. Astfel se poate da o mână de ajutor de la distanță oamenilor obligați să părăsească casele și să se protejeze de bombardamente, dar și soldaților armatei ucrainene.

Se pot dona alimente, produse de igienă personală, medicamente, pături, pilote, haine de iarnă, truse medicale de prim ajutor, ce vor fi aduse în Ucraina, după cum se arată într-o postare a Asociației Românilor din Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...