Zboruri din București spre Tenerife și retur cu maximum 50 de euro de persoană

Tenerife, paradisul exotic al Spaniei, situat în Oceanul Atlantic, în apropiere de Deșertul Sahara, este o destinație perfectă pentru tot timpul anului, datorită temperaturilor mari și a climei foarte prietenoase.

Tenerife este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, aparținând Spaniei. Insula are o lungime de 80 de kilometri, o lățime de 50 de kilometri și o suprafață de 2.034,38 de kilometri. În Tenerife aveți și plajă și munte. Puteți să vă bronzați pe nisipul negru cu firicele aurii de pe malul Atlanticului. Partea de Sud a insulei este împânzită de stațiuni, una mai frumoasă și mai prietenoasă ca alta. Dacă doriți distracție, magazine multe, restaurante și cluburi, puteți alege Las Americas, cea mai amre stațiune din Tenerife.

Cine dorește puțină liniște, poate alege stațiuni mai micuțe, dar superbe de-a dreptul, precum Playa La Arena sau Los Gigantes. Peisajele sunt mirifice, nisipul este extrem de fin. Apa ce este puțin cam rece, dar odată intrați, vă veți acomoda repede cu ea.

Pe site-ul de rezervări Edreams, am găsit oferte de zboruri către Tenerife și retur, mai mult decât avantajoase. De exemplu, cine dorește să plece pe 29 ianuarie, să stea nouă nopți în Tenerife și să re întoarcă în București pe data de 7 februarie, un bilet de avion dus-întors costă 48,52 de euro. Zborul efectiv este de șase ore și ceva, doar că acest zbor are o escală de cîteva ore în Madrid. Compania aeriană care operează zborul este Ryanair.

Dacă sunteți atenți și căutați cu atenție pe site-urile de rezervări, veți găsi prețuri asemănătoare și pentru curse directe. Momentan, Wizz Air operează curse directe de avion pe ruta București-Tenerife și retur.

Unde ne cazăm în Tenerife

Dacă alegeți să cumpărați biletele de avion pe cont propriu, atunci și cazarea ar trebui să fie aleasă tot de voi. Astfel, nu mai apleați la agențiile de turism. Pe site-uri precum Airnb.com sau Booking.com veți găsi apartamente pe malul Oceanului Atlantic sau hoteluri la preșuri începând de la 15 euro de persoană pe noapte. Condițiile de cazare sunt excelente. Dacă nu optați pentru servicii de masă de la hotel, nu vă faceți nicio problemă. Stațiunile in Tenerife sunt înțesate de terase și de restaurante cu absolut toate preparatele culinare. Dacă sunteți iubitori de pește și de fructe de mare, aici veți găsi un adevărat paradis. Unde mai pui și faptul că toate sunt proaspete, pescuite din ocean. La capitolul prețuri la mâncare și băutură, acestea sunt similare cu cele din Grecia, poate chiar puțin mai mici.

Condiții de călătorie în Insulele Canare

Porivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, toți pasagerii care se îmbarcă de pe Aeroporturile București Otopeni, Craiova, Cluj, Sibiu, Timișoara, Arad, Satu-Mare, Baia-Mare, Oradea și Constanța, cu destinația Spania trebuie să prezinte certificatul european digital COVID sau certificatul european digital COVID care atestă vaccinarea completă împotriva COVID de la care au trecut minim 14 zile.

De asemenea, poate să prezinte certificatul european digital COVID care atestă recuperarea post-COVID-19 de la care au trecut minim 11 zile, dar nu mai mult de 180 de zile.

Cine nu are certificat european digital, trebuie să prezinte neapărat un test negativ PCR sau un test rapid antigen.

Absolut toți călătorii trebuie să completeze, online, formularul privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH).

Minorii cu vârsta de până la 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul european digital COVID, dar pentru aceștia trebuie completat formularul privind starea de sănătate.

Citește și Unde găsim bilete ieftine de avion de la 4,99 euro din România spre Italia, Anglia, Belgia, Iordania sau Israel

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole