Unde găsim bilete ieftine de avion de la 4,99 euro din România spre Italia, Anglia, Belgia, Iordania sau Israel

Operatorii aerieni low-cost au lansat, în ultimele zile o serie de bilete de avion extrem de ieftine, din România către țări precum Italia, Grecia sau Anglia, începând de la 4,99 euro de persoană.

Companiile aeriene low cost Ryanair și Wizz Air au lansat, zilele acestea, o serie de oferte mai mult decât avantajoase. Astfel, puteți cumpăra bilete de avion cu prețuri cuprinse între 4,99 euro și 10 euro. Rutele sunt, de asemenea, foarte ofertante. La acești bani puteți zbura din România în Italia, Marea Britanie, Grecia, Israel, Iordania, Cipru, Malta sau Austria.

Așadar, dacă vreți o mică escapadă, într-o destinație frumoasă de vacanță, aveți de unde alege. Aceste bilete nu sunt valabile, însă, decât pentru anumite perioade impuse de către operatorii aerieni.

Zbor la Napoli cu 4,99 euro

Cine vrea să mănânce o pizza napoletană la ea acasă, poate alege Napoli. La Ryanair, cea mai ieftină călătorie costă 4,99 euro pentru un zbor București-Napoli. Plecarea are loc sâmbătă, 29 iulie. De asemenea, pentru plecările din 18, 22 și 25 iulie, prețul unui bilet este de 5,99 euro de persoană.

Cine vrea să înceapă primăvara în Italia, e bine de știut că pe 3 martie, un bilet avion București – Napoli costă, la Ryanair, 9,99 euro.

Bilete de avion București – Tel Aviv de la 9,99 euro

Rar pentru destinația Israel se găsesc bilete începând de la nici zece euro de persoană. La fel ca pentru toate destinațiile, doar pentru plecările din anumite zile găsiți aceste tarife. Astfel, la Ryanair, găsiți bilete de la 9,99 euro aproape din patru în patru zile toată luna februarie.  Începând cu 1 martie, tot din patru în patru zile veti găsi cu 13 euro de persoană, tot pe ruta București-Tel Aviv.

Cine vrea să petreacă Paștele ortodox în Țara Sfântă și să ia lumină direct de la Ierusalim, poate zbura, până în Israel, în perioada Sărbătorilor Pascale la prețuri cuprinse între 13 și 59,99 de euro.

Zbor Suceava – Milano Bergamo de la 4,99 euro

Biletele ieftine nu sunt doar cu plecare din București, ci și din aeroporturile Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj. De exemplu, cine vrea să viziteze capitala modei, Milano, e bine să știe că găsește zboruri, tot la Ryanair, cu plecare din Suceava, începând de la 4,99 euro de persoană.

Bilete de avion București – Londra cu 8,99 lire

La rândul său, operatorul low-cost Wizz Air anunţă zboruri cu tarife speciale de la 8,99 lire pe rute selectate către şi dinspre Marea Britanie, urmărind să sprijine pasagerii care intenţionează să călătorească în Marea Britanie în viitorul apropiat. Oferta este valabilă pentru anumite date, pentru rezervările făcute până în 28 februarie 2022.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...