Zece stații de încărcare rapidă a mașinilor electrice în benzinăriile OMV și Petrom

Enel a anunțat astăzi că va instala zece stații de încărcare rapidă a mașinilor electrice în beniznării OMV Petrom.

Conform celor de la Enel sistemele de reîncărcare rapidă vor fi instalate în staţii de carburanţi din reţeaua OMV şi Petrom acoperind o distanţă de aproximativ 380 de kilometri pe drumurile principale din România, urmând a conecta oraşe din estul, centrul şi vestul ţării.

Toate staţiile de reîncărcare pentru maşini electrice instalate în cadrul parteneriatului vor avea o putere disponibilă de minimum 50 kW, iar un ciclu de încărcare pentru 80% din capacitatea bateriei unui autovehicul se va putea efectua în aproximativ 25 de minute.

„Estimăm că până la sfârşitul anului 2021 vor fi instalate în reţeaua noastră regională peste 40 de staţii de încărcare pentru maşini electrice”, a declarat Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom, în timp ce șeful Enel X în România, Marius Chiriac a explicat că prin acest parteneriat utilizatorii de vehicule electrice vor avea mai multă flexibilitate pentru nevoile lor de mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...