Zeci de mii de bucureșteni, fără căldură sau apă caldă, de Crăciun. Lista completă a blocurilor afectate

Prima zi de Crăciun aduce o adevărată provocare termică pentru zeci de mii de familii din patru sectoare ale Capitalei.

Nu mai puțin de 23 de puncte termice deservind peste 300 blocuri fără apă caldă și căldură sunt oprite sâmbătă. Avariile sunt prezente în sectoarele 2, 3, 4 și 6 iar lista completă poate fi consultată aici.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne scuzați pentru inconveniențele pricinuite!”, transmit reprezentanții Termoenergetica. Conform acestora, avariile ar putea fi soluționate până la sfârșitul zilei.

Cei care se confruntă cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură se pot adresa dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...