WhatsApp e indisponibil. Hai pe Telegram!

WhatsApp a ajutat Telegram să crească, indirect și fără să vrea, oamenii căutând o alternativă la produsul deţinut de Facebook câtă vreme acesta a fost picat.

Luni seară, câtă vreme WhatsApp şi celelalte aplicaţii Facebook nu au funcţionat, 70 de milioane de oameni şi-au creat cont pe Telegram, în căutarea unei alternative de comunicare.

Anunţul a fost făcut chiar de şeful Telegram, Pavel Durov, pe canalul său de Telegram. Acesta spune că ritmul de creştere al numărului utilizatorilor noi de luni seara a fost fără precedent în istoria serviciului.

Telegram a făcut faţă numărului foarte mare de cereri, fiind în permanenţă funcţională”, spune Durov.

Telegram nu este la primul eveniment de creştere masivă ca urmare a problemelor WhatsApp. O situaţie similară a fost la începutul anului, când utilizatorii au aflat despre noua politică de prelucrare a datelor din WhatsApp şi au găsit alternative în Telegram şi Signal.

Telegram a atins recent două praguri importante. Aplicaţia văzută ca principalul rival al WhatsApp a trecut recent de 500 de milioane de utilizatori activi pe lună şi a intrat în clubul select al aplicaţiilor cu peste 1 miliard de descărcări.

1 COMENTARIU

  1. Creatorul Telegramului, Pavel Durov , a spus că „peste 70 de milioane de refugiați de pe alte platforme” s-au alăturat ieri la serviciul de mesagerie scurtă pe fondul întreruperii Facebook, Instagram și WhatsApp.
    Atentie ! Telegram este „cu câțiva ani înaintea concurenței”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...