Zelenski anunță „vești bune” în sudul Ucrainei. Care sunt cele mai fiebinți zone ale frontului

Președintele Volodimir Zelenski a anunțat „vești bune” cu privire la distrugerea forțelor invadatoare din sudul Ucrainei.

„Din sudul țării avem vești bune referitoare la distrugerea forțelor și mijloacelor armatei ruse. Nu pierdem o singură zi să reducem potențialul invadatorilor”, a transmis sâmbătă seara Zelenski, care a mai precizat că luptele crâncene continuă în Donbas.

„Cele mai fierbinți puncte ale linie frontului  sunt neschimbate – Avdiivka, Marinka, Pisky, Bakhmut. Rusia a trimis o mare parte din resursele sale militare – artilerie, echipament, oameni. Toți apărătorii noștri de acolo sunt niște eroi”, a spus el.

În regiunea Harkov, potrivit președintelui, „apărarea ucraineană este puternică, iar încercările invadatorilor de a ataca eșuează în mod constant”.

Sâmbătă, șeful regiunii Nikolaev, Vitaly Kim, a declarat că întreaga conducere a forțelor de ocupație ruse din sudul Ucrainei se deplasează pe malul stâng al Niprului.

Tot în acea zi, mai multe explozii puternice au fost auzite în orașul ocupat Nova Kahovka, regiunea Kherson.

1 COMENTARIU

  1. Care este puterea din spatele rezistenței Ucrainei împotriva puternicei armate ruse?

    Cu siguranță armele occidentale ajută Ucraina. Dar adevărata forță din spatele rezistenței Ucrainei este poporul ucrainean.

    Ei luptă pentru patria lor. Se luptă pentru casele lor. Ei luptă pentru familiile lor. Ei luptă pentru libertatea lor.

    Ei își amintesc ce sa întâmplat cu bunicii și străbunicii lor în urmă cu doar 90 de ani, sub mâinile sovietice. Nu au nicio intenție să permită ca asta să se întâmple din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole