Zelenski spune că e de acord cu pacea dacă Moscova revine la pozițiile de pe 23 februarie

În timp ce negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina au stagnat, de parcă nicio parte nu le mai dorește, în timp ce directorul adjunct al departamentului de informare și presă al Ministerului rus de Externe, Alexei Zaitsev, potrivit agenției ruse „Tass” spune cu vorbe că nu se mai pune, deocamdată, problema acestor negocieri, Volodimir Zelensky, după cum afirmă surse din administrația rusă, visează frumos.

Într-un interviu video la Chatham House, un think tank britanic cu sediul la Londra, președintele ucrainean afirmă: „Suntem de acord cu compromisul de-a face pace, dacă Moscova revine pe pozițiile de pe 23 februarie.”

De asemenea, Zelenski a mai declarat că nu se așteaptă să primească înapoi Crimeea anexată de ruși în 2014. Dar a precizat că Ucraina nu a ars în totalitate podurile diplomatice.

1 COMENTARIU

  1. Președintele polonez Andrzej Duda și-a exprimat speranța că nu va mai exista graniță între Polonia și Ucraina în viitor, numind cele două națiuni „fraterne”.
    https://www.thedallasnews.net/news/272542258/ukraines-neighbor-sees-future-without-border
    În discursul său, se pare că președintele polonez a făcut ecou o remarcă făcută de omologul său ucrainean, Volodymyr Zelensky, la începutul lunii martie, când a spus „efectiv nu mai avem graniță cu Polonia, cu o Polonia prietenoasă”. Șeful statului ucrainean a subliniat cât de primitoare a fost Varșovia față de refugiații ucraineni, „nu întrebându-i despre naționalitatea lor, religia sau câți bani au”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...