Zoltan Nagy nu renunță așa ușor la ANRE. Mai vrea un mandat de vicepreședinte

UDMR amenință cu boicotul votului din Parlament pentru conducerea ANRE, dacă Zoltan Nagy nu va fi nominalizat la un nou mandat de vicepreședinte.

Comisiile parlamentare pentru industrii şi servicii au dat, marţi, aviz favorabil candidaţilor pentru ocuparea posturilor vacante în Comitetul de reglementare al ANRE.

Pentru funcţia de preşedinte al ANRE candidează George Niculescu, susținut de PNL, actual secretar de stat la Ministerul Energiei.

Pentru o funcţie vacantă de vicepreşedinte candidează Gabriel Andronache (PNL) şi Nagy- Bege Zoltan (UDMR). Surse din coaliție spun că în cazul în care candidatul UDMR nu va primi susținere de la partenerii de guvernare, atunci parlamentarii UDMR ar putea boicota votul.

Decizia finală în legătură cu noua conducere a ANRE urmează să fie luată prin vot, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului.

Parlamentarii vor mai alege și încă două funcţii de membru în Comitetul de reglementare al ANRE, pentru care candidează Sorin Bumb, Cornelia Sulger, Florenţiu Grigore Vintilă, Adrian Borotea, Daniel Bogdan şi Radu Florin Porumb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...