13% dintre americani consideră că Bill Gates se află în spatele pandemiei de coronavirus

Nu puține au fost vocile conspiraționiștilor care au spus că în spatele pandemiei de coronavirus se află miliardarul Bill Gates. El a vorbit despre acest lucru într-o conferință de presă pentru The New York Times.

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a avertizat omenirea, în ultimii ani, că nu este pregătită pentru următoarea pandemie, însă spune că nu se aștepta ca pandemia de coronavirus să aducă cu ea chiar atât de multe teorii conspirative.

„Aceste teorii ale conspirației – Care este scopul vaccinului? Este microcipare, este controlul populației? – au venit atât de neașteptat încât nici eu, nici Tony (Anthony Fauci, n.red.) nu cred că avem vreun sfat de dat pentru celălalt, poate acela că trebuie să dăm în continuare răspunsuri bazate pe fapte”, a spus Bill Gates, potrivit Mashable.

De asemenea, sursa citată precizează că potrivit unui nou studio efectuat în Statele Unite ale Americii, 13% dintre americani sunt convinși că „Bill Gates este în spatele pandemiei de coronavirus”.

De asemenea, studiul efectuat de Harvard Kennedy (școala de politici publice a Universității Harvard) mai arată că 25% dintre americani consideră că pandemia este folosită pentru a provoca „o periculoasă și nenecesară vaccinare a americanilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...