30 de persoane arestate după ce au ascuns canabis într-un fals convoi umanitar către Ucraina

30 de persoane au fost arestate după ce au ascuns mai multe droguri printre ajutoarele umanitare pentru Ucraina. Plantele, ascunse în „provizii şi ajutor umanitar cu destinaţia Ucraina” ar fi trebuit să ajungă în mai multe țări europene.

Deținuții – ucraineni, spanioli, germani și marocani – ar fi camuflat drogurile în cutii de carton care au fost transportate prin mai multe țări cu dube.

Poliția a devenit suspicioasă după ce a identificat un grup de ucraineni care colectau canabis din toată Andaluzia și îl depozitau într-un apartament din Mijas, provincia Malaga.

Poliția a oprit două autoutilitare cu înmatriculare în Ucraina în Fuengirola, Malaga, care transportau 109 kg de marijuana ambalate în vid și camuflate în cutii de carton. Cei patru ocupanți au fost arestați.

Ulterior, Poliția spaniolă a efectuat o serie de percheziții în mai multe provincii andaluze – Malaga, Granada, Cordoba și Sevilla – și a confiscat aproape 800.000 de euro, șase arme, dispozitive de urmărire prin GPS și 2.500 de plante de canabis.

Alte 26 de arestări au fost efectuate pentru trafic de droguri, apartenența la o organizație criminală, deținere ilegală de arme și fraudă electrică, printre alte infracțiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...