300 de membri ai PNL Corabia se vor înscrie în PSD

Publicat: 16 nov. 2023, 08:45, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
300 de membri ai PNL Corabia se vor înscrie în PSD

Peste 300 de membri şi susţinători ai PNL Corabia vor părăsi organizația politică și se vor înscrie în PSD. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții PSD prin intermediul unei postări pe Facebook.

Deja membrii birourilor locale din Corabia ale PSD şi PNL s-au întâlnit în seara precedentă pentru a discuta aspecte organizatorice, se mai precizează în postare.

„PNL Corabia a trecut la PSD. Membrii birourilor locale au avut, ieri seară, o primă întâlnire de omogenizare a celor două organizaţii şi pentru a discuta liniile directoare în programul de dezvoltare locală. Peste 300 de membri şi susţinători PNL se vor înscrie, zilele acestea, în PSD Corabia. Ne aşteaptă împreună noi provocări şi o colaborare puternică pentru dezvoltarea comunităţii locale”, notează reprezentanţii PSD în postarea menţionată.

Plecarea în număr mare a liberarilor din Corabia are loc la o săptămână după ce doi primari liberali (din localităţile Iancu Jianu şi Şopârliţa), cinci consilieri judeţeni şi preşedinţii organizaţiilor liberale din Slatina, Caracal şi Piatra-Olt s-au alăturat PSD.