„Ne-am întâlnit la o prietenă”: Adrian Năstase dezvăluie „lucruri” despre soția lui

Publicat: 29 aug. 2022, 21:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
„Ne-am întâlnit la o prietenă”: Adrian Năstase dezvăluie „lucruri” despre soția lui

Adrian Năstase a ținut să transmită câteva cuvinte frumoase luna aceasta, pentru soția lui Dana Năstase, în ziua în care au împlinit 37 de ani de căsătorie.

Fostul premier al României a postat pe Facebook, la începutul lunii, un mesaj în care oferă detalii despre căsnicia cu Dana Năstase, alături de o fotografie în care apare împreună cu aceasta.

„Dana și cu mine sărbătorim 37 de ani de când ne-am căsătorit. Au fost ani cu multe bucurii, dar și cu unele momente de suferință. Așa cum uneori apele Dunării cresc, iar alteori scad! Prioritatea noastră acum o reprezintă viața copiilor și nepoților noștri”, a mărturisit Adrian Năstase.

Cine este Dana Năstase

Actuala parteneră de viață a lui Adrian Năstase este fiica lui Angelo Miculescu, cel care a fost atât ministru al Agriculturii, cât și și viceprim-ministru al guvernului între anii 1975 și 1981.

Ne-am întâlnit la o prietenă. Așa a început o relație care a fost extrem de specială. Eu am invitat-o la mine acasă și i-am pus muzica mea preferată, Wagner, și ea a încercat să reziste. Nu i-a fost foarte ușor. S-a construit extraordinar. Și, iată, acum, după 35 de ani, nu pot să-mi închipui să stau fără ea. De-a lungul timpului am apreciat-o pentru fermitatea opiniilor”’, spunea el în trecut, într-un interviu pentru Pro TV.

Cei doi au împreună doi fii: Andrei și Mihnea. Cel din urmă chiar i-a călcat pe urme tatălui său și s-a implicat în mod activ în politică, înscriindu-se chiar în Partidul Social Democrat.