Germania: O fetiță în vârstă de șapte ani a murit zdrobită de o statuie de 200 de kilograme

Publicat: 30 aug. 2022, 18:31, de Magda Marincovici, în Internațional , ? cititori
Germania: O fetiță în vârstă de șapte ani a murit zdrobită de o statuie de 200 de kilograme

Lavinia Trematerra, o fetiță din Italia, în vârstă de șapte ani, aflată în vacanță împreună cu părinții în Germania, a murit zdrobită de o statuie ce cântărește 200 de kilograme.

Drama a avut loc săptămâna trecută în orașul Munchen. Statuia a căzut peste fetița care se juca în curtea hotelului, transmite site-ul de informații Sudinfo.be și The Daily Mail.

Tatăl fetiței a sunat imediat la serviciile de urgență, dar copilul a murit din cauza leziunilor. Lavinia Trematerra se juca cu un băiețel în curtea hotelului, unde-și petrecea vacanța. Statuia care se găsea acolo de 20 de ani a căzut peste fetiță. Imediat, martorii reușesc să elibereze copila de sub statuie. Tatăl fetiței aflat la fața locului, care a auzit strigătele copilei, a alertat serviciile medicale de urgență, care au sosit în scurt timp.

Din păcate, medicii nu au reușit să o salvez. Poliția germană a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele dramei. Statuia care se află acolo de aproape două decenii, plasată pe o placă de beton cu latura de 40 de centimetri, cântărește aproximativ 200 de kilograme și are o înălțime de 1,40 metri.

Familia a părăsit Germania imediat și a revenit acasă la Neapole. După câteva ore de la decesul copilei, mama Laviniei a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale: ”Tu ești și vei rămâne îngerul nostru. Odihnește-te în pace, iubirea vieții noastre”.