Crăciun 2022 în Bucovina. Cele mai bune prețuri pentru sărbători de poveste

Publicat: 07 nov. 2022, 07:48, de Mădălina Sfrijan, în LIFESTYLE , ? cititori
Crăciun 2022 în Bucovina. Cele mai bune prețuri pentru sărbători de poveste

Ca în fiecare an, pensiunile și hotelurile din cea mai frumoasă regiune a Moldovei pregătesc pentru turiști pachetele de cazare pentru sărbătorile de iarnă. Află ce oferte de Crăciun în Bucovina găsești deja.

Oferte de Crăciun 2022 în Bucovina pentru cei care vor să se bucure de o experiență unică

Crăciunul în Bucovina are cu adevărat un specific aparte. Nicăieri în România,tradițiile asociate cu sărbătorile de iarnă nu sunt păstrate mai bine decât în zona Moldovei. Astfel, cei care își doresc să retrăiască sărbătorile copilăriei și să aibă parte totodată de servicii de cazare excelente, nu duc lipsă de variante din care să aleagă.

Încă din luna Septembrie, proprietarii hotelurilor și pensiunilor din zona Bucovinei au pus deja la bătaie ofertele de Crăciun

Cei care vor să se bucure de un cadru rustic în perioada vacanței de Crăciun pot alege din varietatea de pensiuni din Pojorâta, Voroneț sau Vatra Dornei. De altfel, Gura Humorului este de asemenea una dintre cele mai căutate zone pentru această perioadă. Pentru cei care preferă luxul în detrimentul rusticului, numeroasele hoteluri din zonă vin de asemenea cu tarife ofertante.

Oferte Crăciun 2022 Bucovina – Hoteluri și pensiuni

Cu 2564 de lei, preț valabil pentru doi adulți, vă puteți caza la Hotel Bradul din Vatra Dornei. În cele trei nopți de cazare din perioada Crăciunului, pentru această sumă aveți asigurată cameră dublă, cină festivă de Crăciun precum și celelalte mese principale ale zilei.

Tot în Vatra Dornei, la Hotel Carol, o locație cu un ambient regal, o pereche poate petrece Crăciunul pentru 1703 lei într-o cameră dublă. Pentru un apartament imperial, turiștii trebuie să scoată însă din buzunar mai mulți bani. Astfel, pentru 3 nopți, apartamentul luxos în cadrul acestei unități de cazare se închiriază cu 2322 lei pentru trei nopți. De asemenea incluse în preț vor fi micul dejun, prânzul și cina.

Best Western Bucovina

La Best Western Bucovina, pentru trei nopți de cazare, pachetele ajung și la 5114 lei. Tariful acoperă însă mesele pentru perioada cazări, un apartament de lux dar și acces la evenimentele pe care proprietarii le organizează pentru turiști. Petrecerea de Ignat cu delicatese precum pomana porcului, Petrecerea de Crăciun sau Cina de Moș Ajun. De altfel, familiile cu copii au de asemenea variante excelente de a petrece timpul dacă aleg această cazare. Proprietarii organizează petreceri și cină separată pentru copii, dar și ateliere de creație.

De altfel, hotelul este dotat cu centru SPA și piscină, astfel că, relaxarea după mesele copioase de Crăciun este asigurată.

Contracost însă sunt plimbările cu sania, ATV-ul. Cei care ajung în zonă se pot bucura de plimbarea cu tradiționala Mocănița sau vizita Muzeul Oului de la Moldovița.

Filme de Crăciun non stop! Pe care post TV le puteți vedea

Paradox: România are cele mai bogate resurse balneare din Europa, dar turismul balnear e îngropat

Ofertă Crăciun 22 la Conac în Bucovina

Cei care vor o experiență aparte a Crăciunului, pot alege să se cazeze într-un veritabil conac. Situată la 2 km de Mănăstirea Voroneț, Pensiunea La Conac în Bucovina este una dintre cele mai căutate ale zonei. De altfel, cei mai mulți dintre turiști care petrec Crăciunul aici aleg să revină an de an.

Cadrul rustic și facilitățile locației fac din vacanța celor care se cazează aici un real succes.

Pentru perioada Crăciunului 2022, La Conac în Bucovina are oferte de cazare cuprinse între 2500 și 3400 de lei. De altfel, copiii beneficiază de tarife speciale în funcție de categoriile de vârstă.

La Conac în Bucovina

Pe perioada cazării, turiștii au parte de mese festive, colindători și cadre de poveste. În ziua de 25 Decembrie, proprietarii promit o petrecere de zile mari în curtea conacului. De la eveniment nu va lipsi tăierea porcului și servirea preparatelor specifice direct din afumătoare. Cârnați de casă, tobă, caltaboși și aromații cozonaci vor face deliciul petrecerii câmpenești din curtea pensiunii

Ofertele de cazare pentru Crăciunul bucovinean sunt numeroase, multe dintre ele adaptate pentru toate buzunarele. Rămâne însă de văzut dacă din vacanța turiștilor în Bucovina va lipsi sau nu elementul principal: ninsoarea ca-n povești!