Cine e iubita lui The Motans

Publicat: 06 nov. 2022, 17:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Cine e iubita lui The Motans

Cântărețul Denis Roabeș – cunoscut pe numele de scenă drept The Montans, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cine e iubita lui The Motans?

Denis Roabeș a povestit în timpul unui podcast cum a cunoscut-o. Iubita lui „The Montans” este parte din echipa care a produs noul film „Mirciulică” și o chemă Bianca Spermezan. Cei doi formează un cuplu din 2017. S-au cunoscut în cadrul unui concert al trupei The Motans, la Cluj-Napoca, unde a venit însoțită de Mircea Bravo.

Cine e iubita lui The Motans: A cerut-o de nevastă

”Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă”, a mărturisit artistul pentru presă, la un moment dat.
El a mai zis că erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de votcă și i-a zis: „Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai”.

Iubita lui The Motans e muza

Artistul a recunoscut că Bianca este muza care îl inspiră în muzica pe care o creează.
Bianca este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine, și da, datorită ei s-au născut mai multe piese marca The Motans. Nu pot să zic care piese anume, prefer să păstrez în secret acest aspect”, a spus mai spus Roabeș într-un interviu acordat presei.
În plus, sticluțele cu pricina au devenit tradiție: Bianca le cumpără!
„A fost o chestie super interesantă. Am simțit în ea o cortină de siguranță. Mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a declarat Denis – alias The Motans, în urmă cu ceva timp.