Huawei a prezentat soluții de rețea de transport feroviar complet optice

Publicat: 26 dec. 2022, 15:31, de Aurel Drăgan, în ESENȚIAL , ? cititori
Huawei a prezentat soluții de rețea de transport feroviar complet optice
Solutie Huawei de retea inteligenta in cloud

Recent, Huawei a dezvăluit o serie de soluții de rețea de transport feroviar integral optice, inclusiv soluția de rețea de transport feroviară urbană de ultimă generație — rețeaua optică cloud feroviară urbană, precum și soluția de rețea de coloană feroviară integrală optică.

Având în vedere cerințele și provocările rețelei din era norului feroviar urban, Huawei oferă o soluție de rețea urbană purtătoare de cale ferată de ultimă generație — rețea optică urban rail cloud. Xiong Xianyin, CTO pentru industria feroviară al Huawei Aviation & Rail BU, a declarat că soluția de rețea optică urban rail cloud oferă lățime de bandă mare, latență redusă, securitate ridicată și fiabilitate ridicată, ceea ce ajută la construirea unei rețele care sprijină dezvoltarea durabilă a smart. șinele urbane și susține mai bine construcția de șine urbane inteligente bazată pe arhitectura cloud.

Soluția de rețea optică în cloud pentru șine urbane Huawei oferă următoarele caracteristici:

Conductă de bandă ultra-largă: lumina gri și lumina colorată coexistă într-o singură rețea, care este o inovație care sprijină extinderea flexibilă a capacității rețelei la cerere, prin extinderea lungimii de undă. Lățimea de bandă acceptată poate evolua fără probleme de la 100G la 200G sau chiar dincolo de 300G. Un set de dispozitive și o pereche de fibre pot îndeplini cerințele de evoluție în următorul deceniu.

Latență ultra-scăzută: Serviciile bazate pe cloud utilizează transmisia 10G cu o singură lungime de undă către centrul de control într-un singur salt, eliminând latența de transmisie a nodurilor intermediare. Latența de la capăt la capăt este mai mică de 1 ms, asigurând o experiență de serviciu premium.

Operațiuni securizate: sistemele de servicii sunt izolate fizic unele de altele de la capăt la capăt și fiecare serviciu se bucură de un canal fizic dedicat, asigurând securitatea.

Huawei furnizează soluția de rețea feroviară complet optică bazată pe tehnologia nativă hard pipe (NHP), dezvoltând o rețea de transmisie foarte fiabilă pentru căile ferate inteligente. Soluția are următoarele caracteristici:

Izolare fizică: moștenește caracteristicile SDH și susține evoluția durabilă la tehnologia de conducte dure de generația a cincea OTN OSU. Oferă izolație fizică 100% pentru serviciile cheie pentru a asigura securitatea completă a serviciilor.

Evoluție fără întreruperi: acceptă platforma de convergență multi-servicii și poate transporta atât tehnologiile de comunicații fără fir GSM-R, cât și FRMCS, asigurând o evoluție fără întreruperi a rețelelor de control al trenurilor.

O&M simplificat: Platforma de management a acestei soluții moștenește obiceiurile SDH O&M. Echipele O&M pot reutiliza direct această platformă.

Rețeaua complet optică Huawei își propune să construiască o bază complet optică sigură, fiabilă și în continuă evoluție pentru transportul feroviar, oferind asigurare fundamentală a rețelei pentru transportul feroviar digital și inteligent.