Dublă crimă la Bran: Cine sunt cei doi soți din Șimon care au fost uciși cu bestialitate

Publicat: 16 ian. 2023, 15:44, de Florentin Lucaniuc, în ACTUALITATE , ? cititori
Dublă crimă la Bran: Cine sunt cei doi soți din Șimon care au fost uciși cu bestialitate

Cine sunt cei doi soți din Bran care au fost găsiți fără suflare în casă și pe cine suspectează de crimă cei din familie.

O dublă crimă a avut loc în satul Șimon, comuna Bran. Alexandra și Nicu, doi soți, au fost găsiți fără suflare în locuința lor, luni, în data de 16 ianuarie 2023. Persoana care i-a găsit decedați, la etajul imobilului, a fost chiar cumnata lor.

O tragedie a avut loc în comuna Bran, satul Șimon. Doi soți au fost găsiti fără suflare în propria lor locuință. Nicu și Alexandra erau căsătoriți din 2022. Nicu, în vârstă de 38 de ani, lucra la stația SMURD din Moieciu, iar soția sa, Alexandra, în vârstă de 32 de ani, lucra la Spitalul de Copii din Brașov. Potrivit informațiilor, familia ar putea avea pe listă un suspect.

Citește și: Ceartă violentă între frați care s-a lăsat cu dublă crimă, la Bran

În dimineața aceasta, Nicu ar fi trebuit să se prezinte la punctul de lucru. Colegii săi de muncă, văzând că Nicu nu apare, au încercat să contacteze familia. A fost sunat unul dintre frații lui Nicu. Apoi, bărbatul a vorbit cu mama și cumnata, care era vecină. Atunci, cumnata a mers până la locuința lor și a descoperit că ușa de la intrare era spartă, iar trupurile celor doi soți zăceau fără suflare, la etaj. Cele două victime aveau mai multe traumatisme la nivelul capului.

Cu o seară înainte, mama lui Nicu a mers în vizită, cât timp Alexandra s-a aflat la muncă, și nimic nu prevestea că, a doua zi, nu își va mai vedea fiul în viață. Deși, până în acest moment, nu se cunoaște cine este atacatorul, familia ar suspecta unul dintre vecini. Nicu și Alexandra ar fi avut un conflict mai vechi cu o persoană, iar motivul ar fi legat de o bucată de teren. În acest moment, s-a deschis un dosar penal de moarte suspectă și se fac cercetări la fața locului.

Tatăl lui Nicu a făcut o serie de declarații cutremurătoare: „Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…”.

Elena, mama lui Nicu, a declarat, potrivit stirileprotv.ro: „Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva cu streașina casei”.