Alberto Grasu și-a „turnat” prietenul la DIICOT. Doi inculpați sunt judecați pentru trafic de droguri

Publicat: 19 ian. 2023, 11:00, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Alberto Grasu și-a

Apar informații BOMBĂ din lumea trap-ului românesc. Prietenii lui Mărgizeu susțin că Alberto Grasu l-a „turnat” la DIICOT, înainte ca acesta să moară din cauza supradozei cu oxicodonă.

Petre Ștefan, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mărgizeu, a declarat, recent, într-un podcast destinat copiilor care ascultă muzica trap că Alberto Grasu a turnat tot ce știa la DIICOT. Mai exact, Alberto Grasu ar fi fost chemat la audieri după ce a distrus împreună cu prietenii săi o vilă închiriată pentru noaptea de Revelion.

,,Eu nu am nimic cu Alberto. Nu m-am certat cu el că mi-a greșit el mie sau i-am greșit eu lui. Nu știu dacă ești la curent, dar a murit fratele meu Mărgizeu, iar cu o săptămână înainte să moară m-a sunat că l-a dat Alberto Grasu în gât la poliție, eu am înebunit, nu am crezut că există așa ceva. Era pe chestia aia de la Revelion. Acum așa mi-a zis el, eu cu chestia asta am rămas în cap. Nu știu dacă este adevărat sau nu, pentru că nu am cum să văd declarațiile, dar asta am auzit”, a declarat cântărețul de trap, Petre Ștefan, la podcastul Beach Please Festival.

Procurorii DIICOT au avut bănuială că tinerii ar fi consumat substanțe interzise înainte să distrugă vila, iar astfel au intrat pe fir. Doi inculpați sunt judecați acum de Tribunalul București pentru trafic de droguri de mare risc.

Citește și: Traficanți de droguri, trimiși în judecată după ce un trapper a murit în urma unei supradoze

Noapte de Revelion i-a deconspirat pe „artiști”

Mărgizeu era prieten foarte bun cu Alberto Grasu, un al tânăr cântăreț de trap, originar din Buzău, cu milioane de vizualizări pe Youtube și cu probleme penale.

Anul trecut, de Revelion, gașca tinerilor a închiriat o vilă și a distrus-o. Cu o oră şi jumătate înainte de miezul nopţii, tinerii păreau liniştiţi.

Camerele de supraveghere i-au surprins în timp ce stăteau pe canapea, la poveşti. Primul semn că ceva era neregulă a fost când unul dintre ei a scos o macetă şi a început să o fluture periculos.

Câteva minute mai târziu, un altul a distrus camera video, iar apoi s-au dezlănţuit. Nici măcar instalația electrică nu a mai rămas întreagă.