CEO Oltenia caută transportator pentru salariații de la Cariera din Jilț, după accidentul tragic din ianuarie

Publicat: 04 mart. 2023, 18:30, de Viorela Pitulice, în Ultimă oră , ? cititori
<strong>CEO Oltenia caută transportator pentru salariații de la Cariera din Jilț, după accidentul tragic din ianuarie</strong>

Societatea Complexul Energetic Oltenia caută un operator pentru transportul salariaţilor din cadrul UM Jilţ, de la locul de muncă la domiciliu şi retur, la aproape o lună și jumătate de la accidentul teribil în urma căruia și-au pierdut viața trei muncitori.

Contractul urmează să fie încheiat pe o perioadă de 3 luni, iar criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului va fi prețul cel mai scăzut, cu respectarea de către operatori a specificațiilor tehnice. Cei interesaţi pot depune ofertele până la data de 6 martie, ora 10.00, la registratura de la sediul executiv al companiei, potrivit Pandurul.

În ianuarie, și-au pierdut viața la cariera Jilț-Sud trei muncitori, iar alți 10 au fost răniți, după ce autoutilitara cu care erau transportați s-a răsturnat pe o pantă plină de noroi.

Mașina implicată în accident a fost pusă la dispoziția Complexului Energetic Oltenia de către SC Uzina Rominex SRL. Autoutilitara, care era destinată exclusiv transportului de materiale, era închiriată, însă, de la o altă companie – SC Succes Nic SRL, deținută de omul de afaceri Nicu Sarcină, și avea o vechime de 41 de ani.