Irina Fodor, la un pas să fie răpită la America Express: „Ne-a luat pe sus și ne-a băgat la…”

Publicat: 21 mart. 2023, 10:30, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Irina Fodor, la un pas să fie răpită la America Express:

Sezonul acesta, America Express s-a filmat în țări periculoase, în care se practică, printre altele, răpirile și răfuielile între carteluri. Iar Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, a fost și ea la un pas să fie răpită în Mexic.

„A fost un moment care mi-a cam dat fiori. Eram într-o piațetă, așteptam concurenții, când cel care ne supraveghea, de la echipa de securitate, s-a schimbat la față și ne-a spus că trebuie să plecăm de acolo exact în momentul acela. Nu ne-a lăsat să mai strângem pupitrul, pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri, într-o cafenea.

Ce m-a speriat mai tare a fost că LPA-ul (adică un translator, un ghid local, arondat echipei noastre) a zis că lui îi e teamă și nu ar mai vrea să continue în proiectul nostru.

Am aflat între timp și ce se întâmplase: niște indivizi ne făceau poze și se pare că aceasta este strategia atunci când vor să documenteze o posibilă victimă, ca să afle dacă și ce răscumpărare pot primi. Bine, nu s-a dovedit până la urmă dacă a fost o alarmă falsă și oamenii ne făceau poze din curiozitate sau dacă într-adevăr erau motive de îngrijorare, dar a fost bine că s-au luat masuri de precauție rapid”, a declarat Irina Fodor pentru numărul de martie al revistei VIVA!.