Horoscop 2 aprilie 2023. Zodiile trădate de prieteni

Publicat: 02 apr. 2023, 06:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 2 aprilie 2023. Zodiile trădate de prieteni

Horoscop 2 aprilie 2023. Nu este o zi foarte bună pentru unele zodii pentru că se anunță o duminică prost aspectată pe casa prieteniilor, a relațiilor de familie, chiar și în cazul celor cu partenerii de viață. Astrele indică trădări, dezamăgiri, reacții neplăcute care vor lăsa urme adânci în sufletul unor nativi.

Horoscop 2 aprilie 2023 Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă de singurătate, pentru că sunt mai interesați de autocunoaștere. Încercați să nu tratați lucrurile într-un mod superficial și să fiți mult mai prezenți, mai implicați în relația cu familia, cu dorințele voastre, cu partenerul de viață.

Horoscop 2 aprilie 2023 Taur

Ar fi bine ca Taurii să se exteriorizeze în faţa celor dragi și să nu mai țină nemulțumirile și frustrările în suflet. Chiar și bucuriile! Oamenii nu citesc gânduri – sau, cel puțin, nu toti!- așa că este mult mai indicat să exprimați ceea ce simțiți. Dar, fiți mai precauți în alegerea prietenilor pentru că vă puteți lovi de dezamăgiri și trădări.

Horoscop 2 aprilie 2023 Gemeni

Gemenii se bazează prea mult pe intuiție, iar acest lucru le poate aduce neplăceri pe parcursul zilei. Partea bună este că Gemenii găsesc puterea să uite tot ce i-a neliniştit sau chiar întristat în ultima perioadă, de divergenţele din familie sau de cele cu unii prieteni mai îndepărtaţi.

Horoscop 2 aprilie 2023 Rac

Pentru Raci există mari șanse de câștiguri financiare neașteptate. Totuși, vă impuneți părerile într-un mod insistent, iar acest lucru îi poate îndepărta pe cei din jur, spun astrele. Fiți puțin mai toleranți, faceți compromisuri și iertați pentru că nimeni nu este perfect. Nici măcar voi! În ce priveşte sănătatea, e bine să acordați atenţie articulaţiilor în această perioadă.

Horoscop 2 aprilie 2023 Leu

Trecutul bate la ușa Leilor, ceea ce se traduce printr-o perioadă de nelinişte, tulburare, amintiri nu tocmai plăcute, poate chiar anxietate. Voi trebuie să decideți dacă ciorba reîncălzită (chiar de mai multe ori) are același gust și să decideți în consecință. În ceea ce privește cheltuielile, sunteți prudenți și foarte organizați.

Horoscop 2 aprilie 2023 Fecioară

E posibil ca partenerii Fecioarelor să deschidă un subiect despre căsătorie sau despre trecerea relației la nivelul următor, oricare ar fi el. Chiar și despărțire, dacă nu este ceea ce trebuie între parteneri. Deocamdată sunteți nesiguri în ceea ce privește planurile de viitor, iar acolo unde nu luați voi decizii, ia Universul pentru voi.

Horoscop 2 aprilie 2023 Balanţă

Noi începuturi pentru cei din zodia Balanţei sunt anunţate în perioada următoare. Ziua le aduce Balanțelor popularitate printre prietenii lor, iar ei au parte de toată generozitatea voastră. Atenție, însă, fiți mai atenți la capitolul cheltuieli, oricât ați fi voi de darnici. Mențineți un echilibru între ceea ce dați și ceea ce primiți.

Horoscop 2 aprilie 2023 Scorpion

Pentru Scorpioni, cuvântul de ordine al acestei zile este familia. Începutul lunii aprilie animă spiritele și vine cu schimbări majore pe plan emoțional, pentru nativii din zodia Scorpionului. Unele de bun augur, din fericire pentru ei, și poate fi vorba inclusiv despre apariția unui nou membru în familie.

Horoscop 2 aprilie 2023 Săgetător

E o zi perfectă în care Săgetătorii o pot dedica jocurilor intelectuale de care sunt pasionați. Puteți face acest lucru împreună cu familia. Astrele arată că poate fi vorba de mici modificări în cămin, lucruri noi sau poate chiar o renovare a locuinţei.

Horoscop 2 aprilie 2023 Capricorn

Traversați o perioadă mai dificilă din punct de vedere emoțional. Insă, încet, încet, această perioadă grea, plină de încercări trece, iar o persoană nou apărută pare să fie exact umărul de care aveți nevoie. Trebuie doar să vă deschideți sufletul și să dați șanse celor care vor să se apropie de voi.

Horoscop 2 aprilie 2023 Vărsător

Vărsătorii sunt mai prudenți și economi decât de obicei, iar asta poate fi interpretat drept zgârcenie de cei din jur. Luați în calcul și o eventuală schimbare a jobului, dar și a casei. Simți nevoia unor schimbări și, știți cum se spune, „schimbi locul, schimbi norocul”, așa că totul va fi spre binele vostru. Gândiți pozitiv!

Horoscop 2 aprilie 2023 Peşti

Peștii sunt hotărâți să consolideze relațiile cu cei dragi. În plus, veți planifica o ieșire în oraș alături de prieteni. Este indicat ca Peștii să fie foarte atenţi în această perioadă mai ales dacă au acte de semnat ori dacă au de luat decizii importante.