Scandal la o secție de votare din Vâlcea: Un bărbat nu a vrut să poarte mască de protecție

Publicat: 06 dec. 2020, 14:30, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Scandal la o secție de votare din Vâlcea: Un bărbat nu a vrut să poarte mască de protecție
Mască FFP2 / Pixabay

Un alegător din Vâlcea a făcut scandal la intrarea într-o secție de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea, fiindcă nu a fost lăsat să intre în sediul secției fără a purta masca de protecție.

Conform Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, de la deschiderea secţiilor de votare a fost semnalat un incident, în cartierul Ostroveni municipiul Râmnicu Vâlcea, unde un alegător a făcut scandal pe motiv că nu a fost lăsat să intre în secţia de votare fără a purta mască de protecţie. 

”La o secţie de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a prezentat un bărbat din municipiu care a fost oprit la intrarea în secţie, de poliţistul care asigura paza, deoarece bărbatul nu purta mască de protecţie. În momentul în care i s-a pus în vedere necesitatea purtării măştii de protecţie, fiindu-i oferită şi o mască, acesta a refuzat şi a început să fie recalcitrant tulburând ordinea şi liniştea publică prin strigăte şi larmă”, transmite Poliţia judeţean Vâlcea. 

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, fost condus la sediul poliţiei unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 3.500 de lei  pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi nerespectarea măsurilor sanitare de protecţie individuală.